Dag en nacht bereikbaar 06-38617640
Logo

The sky is not the limit

Werkwijze

<strong>Samen creatief denken</strong> voor de best passende en unieke uitvaart.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

Samen creatief denken voor de best passende en unieke uitvaart.

Ik werk vanuit Hellevoetsluis, daar waar ik nodig ben in de regio.

Met oog voor detail en gevoel voor stijl wil ik de uitvaartbegeleider zijn die het verschil maakt. Ik werk transparant, eigentijds en persoonlijk.

Lucht brengen in de zwaarte van het onderwerp en rust en overzicht geven in de emotionele chaos.

Ik ben er voor je.

Wat kan ik bieden

Transparantie

Eerlijke prijzen, vooraf bespreken we de kosten naar aanleiding van de wensen

Tijd en persoonlijke aandacht

Ik luister naar wat je zegt en wat je niet zegt. Ik luister tussen de regels door. Ik voel waar behoefte aan is en denk mee. We doen het samen, maar het is jullie afscheid.

Tijdens de uitvaartweek ben en blijf ik je begeleider

Gedurende de uitvaartweek ontzorg ik jou door de praktische zaken te regelen. Zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is.

Altijd bereikbaar

Ik ben 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Keuzevrijheid

Ik zit niet vast aan bepaalde leveranciers en kan je daarom veel mogelijkheden aanbieden. Hierdoor is de keuzevrijheid groot en kan je altijd de keuzes maken die van jou zijn, zoals het hoort.

Tijd voor verandering

Ontspannen afscheid nemen met zo min mogelijk tijdsdruk

Tijd voor verandering

In een wereld met zoveel verandering en vernieuwing, blijft de uitvaartbranche nog steeds ver achter. De meeste uitvaarten gaan nog steeds op dezelfde manier als voorgaande jaren. Tijd voor een andere manier van afscheid nemen met meer rust, tijd en ruimte.

Denk bijvoorbeeld aan een mooie locatie bij water of zee, dichtbij de prachtige natuur. Niet zittend op een rij, maar gewoon op een ontspannen manier afscheid nemen met zo min mogelijk tijdsdruk. Natuurlijk wel met muziek, mooie woorden of wat voor rituelen dan ook.

Is de kroeg, jullie favoriete bar, de sportvereniging of misschien zelfs je eigen huis of tuin een fijnere plek?

Dan ga ik mijn best doen om dat te realiseren. Gelukkig staan ook steeds meer ondernemers open voor afscheid op locatie.

Verzekeringen

Ik werk samen met alle verzekeraars.

Verzekeringen

Je bent ALTIJD vrij in de vrije keuze van uitvaartbegeleider, bij welke maatschappij je ook verzekerd bent, ook al doen ze je wel eens anders geloven. Ik werk samen met alle verzekeraars.

De verzekeraar kan je erop wijzen dat je duurder uit bent wanneer je overstapt naar een onafhankelijke uitvaartbegeleider. Graag leg ik je tijdens een persoonlijk gesprek uit dat dit onjuist is en dat een bijzondere uitvaart op maat vaak veel gunstiger kan zijn.

Prachtige zijden rouwboeketten

Prachtige zijden rouwboeketten

Mooie bloemen zijn onderdeel van een afscheid en tonen respect en liefde naar de overledene en voortbestaanden. Een mooi alternatief voor grote rouwboeketten, zijn prachtige boeketten van zijden bloemen. Na de uitvaart kun je deze op het graf leggen, bij de urn zetten of mee naar huis nemen. Een prachtige blijvende herinnering.

AB Living